Momentan, serviciul TVA API este in mentenanta.

API TVA - Automatizarea activității contabile

Se apropie data limită de completare a Declarațiilor periodice D300, D390 și D394? Ai multe coduri fiscale de verificat? API TVA - Automatizarea activității contabile API Verificare TVA , cel mai rapid serviciu de verificare cui-uri, vine în ajutorul tău! Prin simpla integrare a unui cod în interiorul codului sursă al aplicației proprii, ți se afișează informațiile fiscale de care ai nevoie!

Ce reprezintă API (Application Programing Interface)?

API este un acronim venit din limba engleză și reprezintă un set de reguli standard, acceptate în mod general, menite să faciliteze comunicarea între două sau mai multe aplicații informatice. Astfel, prin intermediul API, fără a fi nevoie de intervenția unui programator, calculatorul clientului și calculatorul bază de date ajung să comunice perfect unul cu celălalt.

Ce beneficii îți aduce API Verificare TVA?

Ajutorul tău de încredere în automatizarea serviciilor contabile, API Verificare TVA îți oferă posibilitatea de a automatiza serviciile contabile integrând datele legate de TVA în aplicații proprii. Fie că vorbim despre un CRM, ERP, un program contabil sau un program de facturare, API-ul verifică și validează automat persoanele juridice, în scop de TVA. Poți interoga câte coduri fiscale dorești, limita maximă fiind stabilită chiar de tine. Permanent online, API Verificare TVA are chiar și istoric pentru situații extreme când serviciile publice sunt offline.

La ce întrebări îți răspunde API Verificare TVA când faci o interogare despre o persoană juridică?

 1. Este persoana juridică înregistrată în Registrul Plătitorilor de TVA?
 2. Aplică sistemul TVA la încasare?
 3. Aplică sistemul de plată defalcată, Split TVA?

Conform legislației în vigoare în România, orice agent economic are obligația de a cunoaște situația persoanei juridice-partener de afaceri din punct de vedere al TVA. Pe lângă obligativitatea de a verifica validitatea codurilor TVA ale partenerilor tăi (clienți sau furnizori), ești obligat să verifici și dacă ei aplică TVA la încasare sau Split TVA (sistemul de plată defalcată a TVA).

Care sunt avantajele integrării API Verificare TVA în programul tău contabil, programul de facturare, CRM sau ERP?

Informatizarea, automatizarea și optimizarea sunt considerate în ziua de azi cele mai folositoare instrumente, ținând cont de faptul că încă nu am reușit să ieșim din lumea hârtiilor și a birocrației. Folosind API Verificare TVA :

 ● Procesul de raportare devine mult mai ușor și evident mult mai rapid, primind în timp real, aproape instant, răspunsul la interogările legate de statutul furnizorilor sau clienților tăi.
 ● Numărul de coduri fiscale verificate simultan nu îți este limitat.
 ● Riscul de eroare umană este redus semnificativ și altfel și riscul potențialelor penalități.

Alege și tu să ai o activitate contabilă corectă din punct de vedere legal și totodată foarte rapidă, automatizându-ți activitatea contabilă cu API Verificare TVA ! Termină-ți treaba mai repede și poți petrece mai mult timp liber!