Momentan, serviciul TVA API este in mentenanta.

VerificareTVA - Prima platformă automatizată de validare a codurilor fiscale

Mai bine primul decât niciodată

VerificareTVA.ro este prima platformă de verificare/validare TVA a persoanelor juridice din România. Inaugurată în martie 2012, în prima perioadă de la apariție a funcționat mai mult ca aplicație ce deservea scopurilor precise de verificare a plătitorilor/neplătitorilor de TVA, în timp ce astăzi este un site extrem de util, care se adresează atât celor care au nevoie de puține validări ale TVA, cât și celor care verifică lunar peste 40.000 de persoane juridice.

VerificareTVA-Prima platforma automatizata de validare a codurilor fiscale

Datorită măsurilor legislative legate de plata TVA s-a creat nevoia unei platforme care să răspundă rapid unui număr cât mai mare de solicitări (interogări ale codurilor fiscale), lucru care a necesitat îmbunătățiri și investiții permanente. A devenit astfel un instrument ce poate fi folosit cu usurință de orice companie care are nevoie de validarea persoanelor juridice din România.

Pornind de la cele mai bune intenții, VerificareTVA.ro a devenit o soluție inteligentă pentru furnizarea datelor fiscale în timp real.

Ce informații se obțin?

Pe lângă numele exact al firmei, se obțin numărul de înmatriculare la Registrul Comertului, județul și localitatea, adresa poștală parțială, data actualizării TVA și toate informațiile legate de TVA: dacă este plătitor/neplătitor de TVA, dacă este plătitor de TVA la încasare sau plătitor de TVA la facturare și dacă folosește plata defalcată a TVA - Split TVA.

Cu integrarea la ea acasa

Realizând interacțiunea dintre platforma de verificare cu programul Dumneavoastră de contabilitate/facturare veți scăpa, teoretic și practic, de bătăile lunare... de cap. În spatele platformei este dezvoltat un set de interfețe de programare (API), ceea ce determină verificarea rapidă a unui număr mare de persoane juridice. TVA API caută pentru Dumneavoastră datele, le colectează, iar apoi vi le transmite automat în sistem.

Dacă nu aveți nevoie de integrare, puteți alege verificarea listelor de coduri fiscale, deoarece platforma de verificare a TVA dispune de un design intuitiv și simplu.

Gratis și util

Vizitatorii site-ului VerificareTVA.ro pot verifica gratuit 10 coduri fiscale pe zi, iar cei înregistrați beneficiază de 250 interogări valabile 14 zile. Acest beneficiu este disponibil pentru că se pune preț pe importanța verificării serviciului înainte de a-l utiliza.

Astfel de platforme, precum VerificareTVA.ro sunt un real ajutor pentru companii, mai ales că nereușind încă să ieșim din lumea hârtiilor și a birocrației, informatizarea și optimizarea devin, pe bună dreptate, cele mai apreciate instrumente.