Momentan, serviciul TVA API este in mentenanta.

VerificareTVA - Prima platforma automatizata de validare a codurilor fiscale

Mai bine primul decat niciodata

VerificareTVA.ro este prima platforma de verificare / validare TVA a persoanelor juridice din Romania. Inaugurata in martie 2012, in prima perioada de la aparitie a functionat mai mult ca aplicatie ce deservea scopurilor precise de verificare a platitorilor / neplatitorilor de TVA, in timp ce astazi este un site extrem de util, care se adreseaza atat celor care au nevoie de putine validari ale TVA, cat si celor care verifica lunar peste 40.000 de persoane juridice.

Datorita masurilor legislative legate de plata TVA s-a creat nevoia unei platforme care sa raspunda rapid unui numar cat mai mare de solicitari (interogari ale codurilor fiscale), lucru care a necesitat imbunatatiri si investitii permanente. A devenit astfel un instrument ce poate fi folosit cu usurinta de orice companie care are nevoie de validarea persoanelor juridice din Romania.

Pornind de la cele mai bune intentii, VerificareTVA.ro a devenit o solutie inteligenta pentru furnizarea datelor fiscale in timp real.

Ce informatii se obtin?

Pe langa numele exact al firmei, se obtin numarul de inmatriculare la Registrul Comertului, judetul si localitatea, adresa postala partiala, data actualizarii TVA si toate informatiile legate de TVA: daca este platitor / neplatitor de TVA, daca este platitor de TVA la incasare sau la facturare si daca foloseste plata defalcata a TVA (SPLIT TVA).

Cu integrarea la ea acasa

Realizand interactiunea dintre platforma de verificare cu programul dvs. de contabilitate / facturare veti scapa, teoretic si practic, de bataile lunare... de cap. In spatele platformei este dezvoltat un set de interfete de programare (API), ceea ce determina verificarea rapida a unui numar mare de persoane juridice. TVA API cauta pentru dumneavoastra datele, le colecteaza, iar apoi vi le transmite automat in sistem.

Daca nu aveti nevoie de integrare, puteti alege verificarea listelor de coduri fiscale, deoarece platforma de verificare a TVA dispune de un design intuitiv si simplu.

Gratis si util

Vizitatorii site-ului pot verifica gratuit 10 coduri fiscale pe zi, iar cei inregistrati beneficiaza de 250 interogari valabile 14 zile. Acest beneficiu este disponibil pentru ca se pune pret pe importanta verificarii serviciului inainte de a-l utiliza.

Astfel de platforme sunt un real ajutor pentru companii, mai ales ca inca n-am reusit sa iesim din lumea hartiilor si a birocratiei, informatizarea si optimizarea devin, pe buna dreptate, cele mai apreciate instrumente.