Momentan, serviciul TVA API este in mentenanta.

Cum puteti cauta persoanele care aplica TVA, mai repede si mai eficient

Platforma de verificare a TVA

VerificareTVA.ro este un instrument usor de utilizat care ajuta la verificarea informatiilor despre TVA, rapid si eficient. Acest serviciu va ajuta sa realizati verificarile lunare / trimestriale prin diferite variante de acces: verificare punctuala, verificare in baza unor liste de coduri fiscale si prin validare automata, TVA API.

Toate aceste variante de acces ofera informatii fiscale, in timp real, necesare la emiterea facturilor: daca firma este platitoare / neplatitoare de TVA, TVA la incasare / TVA la facturare si daca aplica sau nu plata defalcata (SPLIT TVA).

In plus, Verificare TVA ofera informatiile fiscale indiferent daca sursele oficiale sunt sau nu accesibile, deoarece pastreaza un istoric cu ultimele date disponibile.

Validator TVA punctual

Aceasta metoda de verificare se face inca din prima pagina a platformei VerificareTVA.ro. Se introduce codul fiscal al unei persoane juridice, iar rezultatul este furnizat instantaneu.

Verificare TVA in baza unor liste de coduri fiscale

VerificareTVA.ro pune la dispozitie varianta de acces usor de utilizat prin care se pot incarca liste cu sute de mii de coduri fiscale, pentru care se realizeaza verificarea si se ofera rezultatele. Listele de coduri fiscale pot fi in format .txt, iar dupa verificare se pot descarca atat in format .txt cat si .csv.

Verificare TVA API

Un serviciu suplimentar oferit de platforma de verificare a TVA este cel de integrare API in sistemul dumneavoastra informatic, verificarea codurilor fiscale realizandu-se automat. TVA API tine cont de o cheie unica ce poate fi integrata in propriul sistem: CRM, software contabil, software de facturare etc. Furnizand informatii fiscale in timp real, acesta este cel mai rapid serviciu la ora actuala.

Aceasta varianta de acces este disponibila doar pentru abonatii platformei si este ideala pentru cei care doresc automatizarea intregului proces.

Valorificare prin verificare

Va puteti convinge de valoarea serviciului prin verificarea gratuita a codurilor fiscale. Toti vizitatorii pot verifica gratuit 10 coduri fiscale pe zi, iar daca sunt utilizatori inregistrati beneficiaza de 250 cautari timp de doua saptamani.

Este timpul sa vedem lucrurile la timpul prezent, chiar daca ele exista in viitor.